Despre noi

Portalul 4Eu.Info are drept scop crearea unei retele de site-uri dedicata diasporei romanesti din intreaga lume. Evident ca mica noastra echipa nu poate realiza acest lucru intr-un timp relativ scurt, insa incet – incet vom reusi, mai ales daca vom gasi in cititorii nostri niste colaboratori de nadejde. In acest moment avem deja cate un site pentru romanii din UK si Irlanda, gazduite de portalul e4Uk.Info – care mai gazduieste comunitatea romanilor din Dubai si Australia. Site-ul romanilor cin Canada este gazduit si el de iCanada.Info unde incercam sa adaugam pe cat posibil informatii pentru cei ce doresc sa emigreze peste ocean.

Si noi gazduim cateva site-uri ale diasporei din Europa, cum ar fi Italia, SuediaSpania si Olanda. Mai putem adauga portalul romanilor din Franta si al celor din Belgia, evident legate de faptul ca in ambele tari limba este cea franceza. Mai pe scurt, am incercat sa grupam site-urile in functie de limba, engleza pe e4Uk.Info, franceza pe Frata.4eu.info si restul pe portalul legat de Uniunea Europeana. Pentru limba germana am ales e4De.Info si iata cam ce avem astazi, patru portaluri unde ne straduim sa adunam cam tot ce tine de diaspora romaneasca.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, abia asteptam sa facem cunostinta. Ne gandim sa lansam si doua ziare online pentru diaspora, in limba engleza si franceza. Fiind gazduite de noi, nu vom avea probleme cu numele publicatiilor online, ne gandeam de exemplu la News pentru engleza, dar parca e prea simplist. Asteptam propuneri.

Romani in Barcelona


Informatii noi:

  • Nu sunt informatii noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *