Invatam limba spaniola de la zero!

Vreti sa invatati limba spaniola doar pentru distractie sau pentru ca va place cum suna sau pentru ca nu puteti trai fara emisiuni TV in limba spaniola? Sau poate va ocupati cu dansurile: salsa, bachata – iar profesorul dvs. vorbeste limba spaniola si nu gasiti limba comuna cu el? Sau va place la nebunie muzica spaniola? Sau macho? Pot fi multe motive. Dar de unde incepeti?

Nu va faceti griji, incepeti a studia limba spaniola cu noi. In special cursul pentru incepatori, un tutorial popular conceput de la zero. Cursul consta din 60 de lectii + o lectie de fonetica. Scopul principal este stapanirea regulilor de baza ale pronuntiei si gramaticii, pentru a va pregati pentru lectura independenta a literaturii spaniole. Pentru a consolida materialul, exercitiile speciale vor fi furnizate cu formulare de raspuns pentru raspunsurile dvs.

Se recomanda studierea lectiilor in urmatoarea ordine

Cititi textul cautand sa-l intelegeti. Cand cititi, ar trebui sa utilizati dictionarul, explicatiile textelor si cuvintelor.
Cititi textul cu voce tare, acordand atentie pronuntiei si exclamarii.
Cititi in detaliu explicatiile gramaticale pentru aceasta lectie.
Cititi din nou textul. Pe masura ce cititi textul, memorati cuvintele si constructiile propozitiilor, intorcandu-va constant la locul potrivit din text. Aceasta metoda da rezultate mai pozitive decat memorarea mecanica a cuvintelor individuale fara text.
Efectuati exercitii.
Verificati lectia invatata si corectitudinea exercitiilor.
Trebuie sa studiati sistematic si regulat, cu pauze scurte. Stapanirea fiecarei lectii, de la prima la a sasea, nu trebuie sa dureze mai mult de o ora, lectiile suplimentare necesita mai mult timp, cu toate acestea, timpul pentru invatarea lor nu trebuie sa depaseasca 2-3 ore.

Materialul si modul in care este distribuit in lectii individuale fac posibila invatarea cu succes a elementelor de baza ale limbii spaniole.

Invatarea limbii spaniole va ofera acces la o multitudine de posibilitati, care reprezenta si literatura scriitorilor celebri din Spania si America Latina.

De asemenea, trebuie sa ne amintim ca limba spaniola apartine grupului de limbi de prima clasa mondiala. Aproximativ 500 de milioane de oameni vorbesc aceasta limba (tinand cont de cei pentru care spaniola este a doua limba). Este una dintre limbile oficiale recunoscute de ONU.

Printre altele, spaniola devine din ce in ce mai importanta in mediul de afaceri, iar populatia latino-americana creste rapid in Statele Unite, ceea ce inseamna ca abilitatile lingvistice sunt din ce in ce mai necesare in fiecare an.

Si invatarea limbii spaniole este usoara. Majoritatea cuvintelor sunt similare cu cele din limba engleza. Se pronunta aproape la fel cum sunt scrise, spre deosebire, de exemplu, de limba franceza.


Informatii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *