Se inchiriaza i4Jobs

Ne adresam firmelor de recrutare, care in acest fel se vor putea promova in Germania. Oferim un public ce depaseste 200.000 de romani prin pagina romanilor din Germania, grupul celor ce cauta un loc de munca si pagina asociata. Mentionam ca este vorba de un singur castigator, deci o singura firma va primi acceptul de a gestiona anunturile de recrutare. Asadar daca esti interesat, lasa un comentariu si la adresa web lasa link-ul catre profilul tau de FaceBook. Te cautam noi pentru a stabili detaliile!

Se inchiriaza i4Jobs

Fiind vorba de o inchiriere, evident se face contra cost. Chiria este de 200 de lei lunar, credem noi un pret modic pentru a avea acces la cei peste 200.000 de romani din Germania care ne trec pragul. Motivul inchirierii este simplu: nu ne mai ocupam de recrutare. Asa ca am decis sa oferim platforma celor care au nevoie.

Ce primesti pentru 200 de lei lunar? In primul rand un cont de editor pe site-ul i4Jobs.net, la care se adauga: rolul de moderator in grupul asociat cu 12.000 de membri si postarea anunturilor tale pe pagina care adminstreaza grupul. Deasemenea vei fi promovat pe pagina romanilor din Germania care are 45 de mii de urmaritori! Suna bine, nu-i asa?

Locuri de munca

Locuri de munca in Uniunea Europeana


Informatii noi:

  • Nu sunt informatii noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *