Publicitate

Buna ziua dragi clienti, vrem sa va prezentam in continuare catre sunt conditiile de publicitate in reteaua 4Eu.info – romanii din diaspora, cu precadere Uniunea Europeana dar si Australia sau Canada. Principalele tari cu care lucram sunt Germania si Irlanda, insa avem comunitati care ne citesc regulat din Franta, Belgia, Olanda,Elvetia, UK – Marea Britanie, Italia, Emiratele Arabe Unite [ EUA ] cu precadere Dubai, Austria, Suedia si altele. Detinem si 10 grupuri pe FaceBook pentru comunitatile de romani din Stuttgart, Dortmund, Frankfurt, Hamburg, Bavaria, Nürnberg, Salzburg, Leipzig si Düsseldorf cu un total de peste 200.000 de romani veniti alaturi de noi pe parcursul timpului.

ComunitatiIn total ne trec pragul lunar peste 250.000 de romani, unii in cautarea unui loc de munca, altii pentru a socializa cu romanii din comunitatile respective. Pentru a beneficia de publicitate in aceasta retea de site-uri si a putea publica in grupurile si pe paginile noastre de pe FaceBook va trebui sa sponsorizati reteaua noastra de site-uri cu cel putin 30 euro lunar sau 300 de euro pe an. In cazul in care doriti sa va promovati pe trei site-uri plus FaceBook costul este de 50 de euro pe luna sau 460 de euro pe an, iar in cazul a cinci sau mai multe site-uri va trebui sa ne ajutati cu 90 de euro pe luna sau 840 de euro pe an.

Va reamintim ca mai avem in sprijinul nostru si trei site-uri legate de munca in Uniunea Europeana, din reteaua i4Jobs.Net – unde puteti avea acces inceapnd cu pachetul de 30 de euro lunar – evident daca publicitatea are legatura cu intermedierea locurilor de munca. Suntem dispusi la negocierea de conditii personalizate in functie de cerintele dumneavoastra, trebuie doar sa ne spuneti care sunt acestea. Plata se poate face prin PayPal sau prin transfer bancar la BCR.

Site-uri 4EuCe primesc: pentru oricare dintre pachetele de publicitate primiti unul sau mai multe bannere in top-ul paginii sau al articolelor, deci reclama dumneavoastra va fi vizibila pe oricare dintre paginile noastre. In plus primiti dreptul de a publica oricand in grupurile si paginile noastre de FaceBook. Puteti alege oricare dintre modalitatile de plata, lunar sau anual, putand trece oricand de la una la alta.

Avem si o oferta speciala pentru posturile de bona si menajera, fiind sustinuti de un site si o pagina + grup pe FaceBook, care asigura contactul cu cei care sunt in cautarea unei bone sau menajere atat in tara cat si in strainate. In spranta ca am venit in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati.

Publicitate UK


Informatii noi:

  • Nu sunt informatii noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *