Castiga bani cu 4Eu.Info

Portalul 4Eu.Info iti da o idee pe care speram noi o vei urma, daca un castig lunar stabil te avantajeaza. Este vorba de reprezentant vanzari de publicitate pe trei dintre cele mai citite site-uri ale romanilor din diaspora, cu precadere cea din Uniunea Europeana. Asa cum vedeti pe site-ul nostru, in partea de sus, in dreapta titlului este o poza, ce poate deveni o reclama pentru cei interesati. Va costa firma care-si doreste spatiul publicitar doar 30 de euro pe luna, din care jumatate poate fi a reprezentantului de vanzari. Aceasta reclama apare cititorilor indifrent de pagina pe care o deschide si este evident cea mai vizibila.

La fel de utila este si reclama de deasupra articolului, sau de la finalul lui. Aceasta costa 25 de euro/luna pentru cea de sus si 15 euro pe luna pentru cea de jos. Mai sunt disponibile inca doua reclame in partea laterala a paginii, ce costa 10 euro/luna, una va inlocui sectiunea Articole recente si una Cauta si aici! In total sunt disponibile 5 banere publicitare, ce costa in total 30+25+15+20 = 90 de euro! Daca tinem cont ca in afara de portalul 4Eu.Info mai aveti la dispozitie inca doua, e4UK.Info si e4De – a romanilor din Germania, sunt disponibile reclame in valoare de 270 de euro/luna, jumatate fiind incasati de reprezentantul de vanzari!

Pentru cei ce vor mai mult, exista si site-uri ale diasporei orinetate pe tari si orase, cum ar fi de exemplu romanii din Olanda, din Austria sau din Irlanda! V-am dat trei exemple din cateva zeci posibile. Practic aveti la dispozitie zeci de site-uri unde se poate publica reclama, iar in plus puteti castiga bani din publicarea de articole publicitare pe aceleasi site-uri, 10 euro va primi site-ul si restul ii puteti incasa voi, cei care le scrieti!

copywriter


Informatii noi:

  • Nu sunt informatii noi

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *