Fara vigneta in Austria sau Ungaria – amenzi usturatoare

Evident ca daca mergi pe autostrada in Ungaria si Austria ai de platit vigneta, doar ca unii romani mai uita sa o cumpere! Culmea ca nu est eprea scump, pentru Ungaria te costa 10 euro si in Austria 15. Cu 25 de euro poti scapa de amenzi ce depasesc 150 de euro pentru fiecare tara. Atentie! In Austria platesti amenda daca nu lipesti cortect vigneta! Asadar nu este o gluma, fiti corecti si atenti in acelasi timp, sunt banii vosti la mijloc!

Fara vigneta in Austria sau Ungaria – amenzi usturatoare

Pentru Ungaria se poate cumpara vigneta online pe site in limba romana, costa aproximativ 10 euro [ 2.973 Ft pentru 10 zile! ], cam atat am dat eu amenda pentru ca nu am platit suficent de mult parcarea in Budapesta! Am sa caut dar cu siguranta poti plati vigneta online si pentru Austria, deci dac anu vrei sa ai surprize, adica sa uiti sa te opresti la prima benzinarie si sa cumperi vigneta, o iei online – din timp!

Amenzile pentru lipsa vigneta sau lipirea ei incorecta sunt destul de maricele , in jur de 150 de euro pentru fiecare tara. Adica poti lejer sa dai 300 de euro doar pentru ca ai vrut sa mergi pe autostrada dar nu sa si platesti [ sau ai uitat! ]. Nu te gandi ca nu-ti vine acasa, pe numele proprietarului masinii. Vigneta austriaca costa doar 8,90 de euro pe 10 zile in timp ce amenda este de 120 de euro! Merita sa o platesti? Ar mai trebui sa stiti ca mai exista si taxa de tunel in Austira, nu la toate dar sunt cateva unde trebuie sa dai intre 1 euro si 9,5 euro la fiecare trecere! Drum bun!

vigneta in Austria si Ungaria

Fara vigneta in Austria sau Ungaria – amenzi usturatoare


Informatii noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *