Romanii din Irlanda

Portalul e4Uk gazduieste mai multe comunitati de romani, printre care si cea a romanilor in Irlanda, credem noi poate cea mai activa comunitate de romani din vestul Europei. Credem noi ca avest fapt ar putea veni in ajutorul celor ce fac transport de persoane si colete intre tarile in care traiesc romanii si Romania.Discutam aici de un public tinta de peste 100.000 de romani ce treg pragul site-urilor respective. Un singur banner postat pe cele cateva site-uri ale romanilor din diaspora face mai mult decat zecile de postari din grupurile de pe facebook. De ce? Pentru ca atunci cand tu postezi nu stii cati au nevoie de serviciile tale, iar cautarea este aproape imposibila pe facebook.

Site al romanilor din Irlanda

Revenind la romanii din Irlanda am vrea sa-i ajutam pe cei ce si-au deschis afaceri acolo, in Cork sau┬áLimerick, Dublin sau Newbridge. Indiferent unde te afli in Irlanda, ai nevoie de publicitate daca ti-ai deschis un magazin, un restaurant sau un cabinet de avocatura. Probabil ca nu am acoperit nici macar 10% din variante, dar sigur cred eu ca v-am convins de eficenta reclamelor – sufletul comertului!

Site-ul romanilor din Irlanda are nevoie de tine – pentru a publica stiri calde de la fata locului, pentru a publica reclame – iar aici poti castiga bani, cautamd pe cei interesati si primind 50% din sumele platite! Mai este nevoie de tine pentru a spune ce anume trebuie sa fie pe site, de la adresa amabasadei Romaniei in Dublin si pana la cea a bisericilor ortodoxe din Irlanda!

Anunturile de la persaone fizice pe site-ul romanilor din Irlanda sunt GRATUITE! Deci profitati de ocazie si postati anuntuile – vor fi cu siguranta citite de mii de romani interesati de ceea ce oferiti sau cautati voi!

Romanii din Irlanda


Informatii noi:

  • Nu sunt informatii noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *